پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند

انسیه خزعلی: برای کاهش آسیب‌های اجتماعی زنان روستا برنامه داریم

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: دولت برای کاهش آسیب‌های اجتماعی زنان روستایی برنامه دارد که بیمه اجتماعی فرزندان و اختصاص سهمیه و اعتبار خاص از جمله برنامه حمایتی دولت است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۵ - ۰۳ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 22
کد خبر: ۲۲۹۵۹۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ انسیه خزعلی روز پنجشنبه در همایش سمن‌ها در ساری افزود: دولت با افزایش اعتبار در حوزه آسیب‌های اجتماعی زنان روستایی تلاش کرد بخشی از مشکلات پیش روی آن‌ها را کاهش دهد که این امر زمینه رضایتمندی زنان را فراهم کرد.

وی اظهار داشت: یکی از برنامه‌های جدی ما آن است تا با همه سمن‌ها در کشور دیدار داشته باشیم و برای حل مشکلات آن‌ها با بهره مندی از تمام ظرفیت‌ها تلاش کنیم.

خزعلی با بیان این مطلب که برای کاهش آسیب‌های اجتماعی باید از توان سمن‌ها استفاده شود، خاطرنشان کرد: دغدغه‌های برخی از سمن‌ها در حوزه زنان با استفاده از ظرفیت‌های موجود استان‌ها برطرف خواهد شد.

وی ادامه داد: خانواده نیازمند یک سرپرست است و این امر می‌تواند توسط یک مرد یا زن انجام شود، اما زنان سرپرست خانواده که در بخش تولید فعالیت دارند باید مورد حمایت جدی قرار گیرند.

خزعلی با اشاره به مشکل زنان دچار اعتیاد بیان کرد: یکی از شرح وظایف در ماده ۱۶ و ۱۵ و اشتغالزایی شرافتمندانه برای این افراد است که با کار مناسب و محیط سالم باید درمان شوند.

معاون رییس جمهور ادامه داد: دولت با کمک برخی خیریه‌ها در تهیه جهیزیه، پیشگیری از اعتیاد اقدامات موثری انجام داده است که این رویه ادامه خواهد داشت.

وی با اشاره به اینکه برخی از مادران از فرزندان معلول خود نگهداری می‌کنندکه با توجه به مشکلات روحی کمک و توجه آن‌ها از طریق انجمن‌های زنان مورد تاکید است.

این مقام مسوول در خصوص حمایت از مشاغل خانگی زنان بیان داشت: حمایت از این زنان بصورت مجازی و حقیقی برای ارایه آموزش‌های خانگی و خرید محصولات تولیدی آن‌ها باید مد نظر باشد. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار